Hele Norge Spiller – Von Doren Sunday Blitz

Har deres klubb lyst til å være med å støtte opp om en større klubb-uavhengig turnering på søndager?
 
Sjakk-klubber har nå stengt grunnet corona-pandemien, og de aller flest har kastet seg rundt for å lage flotte alternativ på nett for sine klubber. Vår klubb har valgt Lichess. Det fungerer bra, spesielt med lavere betenkingstid. Våre medlemmer synes det er gøy og spille med klubbkamerater og folk dem kjenner, og vi har derfor klart å få med cirka 30-50 deltakere på de ulike ukekveldene.
 
Som et supplement til de lokale tilbudene, synes vi i Stjernen det hadde vært skikkelig gøy om vi sammen kunne fått til en større turnering på søndager framover for nye spillere, for breddespillere, for etablerte klubbspillere og elitespillere. Gjerne et deltakerantall på 500+ norske spillere!. Sjakkpuben The Good Knight har dessverre også måtte stenge sine lokaler midlertidig, og likevel prøver de å lage et tilbud til sine gjester som supplerer våre lokale opplegg i klubbene. Vi i Stjernen liker stedet veldig godt; det er en fin plass for sjakkinteresserte på tvers av klubbtilhørighet, spillestyrke og hvor man kommer fra. Så derfor…
 
“Hele norge spiller – Von Doren Sunday Blitz”
The Good Knight inviterer oss klubber til å støtte opp om denne søndagsturneringen på Lichess. Stjernen er veldig positive og ønsker å støtte opp med både en liten sum og også å bidra med en ekstrapremie eller to hvis det passer inn..
 
  • Det spilles i 3 grupper (0 – 1600  | 1600 – 2000  |  2000 + ). Det er gratis å delta!
  • TGN jobber med å få til noen riktig fine sammenlagtpremier for hver gruppe, og annet snadder som de sponser.
  • I tillegg ønsker de å få til en liten pengepremie til gruppevinnerne hver søndag.
  • De har også opprettet en “Discord”-kanal, Dette er en app/sosial mediakanal for de som ønsker dele kommentarer, bilder etc. og være litt sosial under turneringer
 
Derfor inviterer de oss klubber til å støtte opp om turneringen og også sponse inn med kr 50,- per søndag (dvs. totalt kr 300,- for de neste 6 søndagene) for å lage et godt opplegg til oss spillere med noen premier til vinnerne hver søndag.  (Dette er non-profit for The Good Knight)
 
Vi i Stjernen er i allefall med på dette! Hva tenker deres klubb?
 
Jeg ble spurt av The Good Knight om å høre med klubbene i Oslo- og Omegn først, og hvis vi er positive…så invitereres også klubber i resten av landet.
 
Ønsker dere ei fin helg
Vennlig hilsen
Sjakklubben Stjernen v/ Vegard Ramstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.