FEIRING – MAGNUS DEN STORE BEHOLDT KRONEN ETTER VM NEW YORK

Etter mange dagers  kamp puster vi alle endelig  lettet ut. 

Etter den dramatiske omkampen med redusert betenkningstid på tampen av VM 2016 i New York , har igjen Magnus Carlsen vist hvem som er verdens beste sjakkspiller på planeten. Og på den er det rundt 600 millioner sjakkspillere.   Vi er stolt over å ha en norsk verdensmester. Vi er også stolt over at Magnus også tidligere har hatt sin tid i vår egen Asker Schakklubb.

Magnus er på førstesiden i landets aviser. Det er rene 17 mai stemning  mange steder. Her hjemme hos oss har vi hatt det norske flagget i toppen idag.  Folk ringer og gratulerer hverandre. Unge og gamle har  i mange kvelder fulgt spent med på TV og på Internett  langt ut i de sene nattetimer.  

Til og med klubbens veteran Eilef Holtermann ( 91 ) har opprørt og begeistret ringt og gratulert meg.  Han har  følgt nøye med på de sene TV sendingene.  Han forteller at det har ikke blitt mye søvn i disse dagene. Han sier at idag feiret han begivenheten på kafe Baker Hansen med et høyt lakse-smørbrød som ble avsluttet med en saftig bløtkake . Og det er ikke hverdagskost. Men det har man lov til i sådan stund, sier Eiler.

Per Ødegård m.fl  fra klubben , som er på veg hjem fra New York, beretter foreløpig  om en spennende kamp  etterfulgt av en flott  seiers-fest .

Roar Lindblom

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “FEIRING – MAGNUS DEN STORE BEHOLDT KRONEN ETTER VM NEW YORK”