Asker Schakklubb – vårens klubbprogram 2023

 

Bilde Terminliste vår 2023

 

Mandag 23.januar starter vårsesongens langsjakk. Først og fremst med Asker Schakklubbs Klubbmesterskap 2023. 9 runder med betenkningstid 90 minutter + 30 sekunder tillegg per trekk.
Vi spiller ett parti mot en motstander for hver runde. Når en melder seg på KM, forplikter en seg til å møte hver runde. Det er satt av kvelder til utsatte partier, men jeg oppfordrer alle til å minimere planlagte forfall. Har du ikke sjanse til å møte alle datoene, bør deltagelsen revurderes så det ikke går ut over de andre i gruppen.
Vi spiller i grupper på 10 spillere, der alle spiller mot alle, så langt det lar seg gjøre. Laveste klasse blir sveitsersystem. Klassevinner i Mester blir Klubbmester. Klassevinner og andreplass i de andre gruppene gir opprykk til klassen over neste år.
Meld deg på hvis du kan møte alle spillekvelder. Fristen for online påmelding har gått ut. Men vi tar imot deltakere fram til spillekvelden 13.februar. Meld fra til undertegnede.

Alternativet til KM er Asker Vårkonrad 1 2023, etterfulgt av Asker Vårkonrad 2 2023, også med betenkningstid 90 minutter + 30 sekunder tillegg per trekk. Her spilles også ett parti mot en motstander hver kveld. Til forskjell fra KM er turneringen basert på oppmøtet. De som møter til Konrad settes opp mot hverandre. Ordningen er perfekt for de som ikke kan forplikte seg til KM, eller bare vil spille langsjakk noen ganger.

For Konrad må dere ta kontakt /direkte, per epost (staalenilssen71(a)gmail.com) eller som kommentar til innleggene før hver runde for å si fra at dere skal være med. Alternativ er å møte opp i god tid. Og det lenge før runden trekkes rett før klokken 19:00.

Langsjakken er gratis for klubbens medlemmer og bimedlemmer.
For å spille klubbmesterskapet må en være medlem eller bimedlem i Asker Schakklubb.
Konrad er åpen for alle medlemmer av Norges Sjakkforbund, men bare Askers medlemmer eller bimedlemmer spiller gratis. Gjester må betale kr. 20,- per runde som Vippses til #705152 for hver gang.

Årsmøte 2023 og årsmøtelyn
6.februar har vi årsmøtet. Når det er ferdig, spiller vi ratet lynsjakk åpen for alle medlemmer av NSF.

Asker Vinterhurtig 2023 spilles mandag 20.februar i uke 8. Blir nok seks runder 10 minutter +5 sekunder hvis det ikke kommer andre forslag.

Vi avslutter sesongen som vanlig med klubbmesterskapene i lyn- og hurtigsjakk henholdsvis 12. og 19.juni.
PS! Hold av Pinsen 26.-29.mai 2023. Kan det bli en forsinket jubileumsfestival i Asker for å feire at vi var 100 år i fjor?

Vel møtt mandager på Venskapen rett ved rådhuset i Asker sentrum!

Turneringsleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.