Nye kategorier på askersjakk.no

For å gjøre det litt enklere å finne frem  her på www.askersjakk.no har jeg forsøkt å dele opp nettlinkene i ulike grupper. Jeg valgte gruppene Klubbsider, Turneringsresultater og Nettlinker. Selv synes jeg det ble lettere å finne frem etter dette, men er åpen for innspill og tilbakemeldinger. 

4 hendelser på “Nye kategorier på askersjakk.no”

  1. Regner med at det var deg Per! 🙂 Har du linken til turneringen på turneringsservice skal vi nok få publisert den….

  2. Den liste over klubbmestre i hurtigsjakk som feilaktig er publisert under «Klubbmesterskap i hurtigsjakk» er helt feil. «Klubbmestre i hurtigsjakk» under klubbsider inneholder bare «no file found».
    Hvor har det blitt av terminlista?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.