Måned: august 2018

Thor Johansen bisatt

Thor Johansen ble bisatt 24. august i Asker kapell.
Det var mange som fulgte Thor til den siste hvile, deriblandt ca. 10 medlemmer og tidligere medlemmer av Asker Schakklubb.
Jøran holdt en minnetale på vegne av klubben.
Familien hadde satt at en gave til Asker Schakklubb var like kjært som blomster.
Det ble gitt kr. 4.700 som vi takker varmt for.

Nye kategorier på askersjakk.no

For å gjøre det litt enklere å finne frem  her på www.askersjakk.no har jeg forsøkt å dele opp nettlinkene i ulike grupper. Jeg valgte gruppene Klubbsider, Turneringsresultater og Nettlinker. Selv synes jeg det ble lettere å finne frem etter dette, men er åpen for innspill og tilbakemeldinger. 

Langsom lynsjakk…

Mandag 20. august ble det avholdt lynsjakkturnering i klubben med den litt uvanlige betenkningstiden 7 minutter og 3 sekunders tillegg. Turneringen gikk over 7 runder og ble Fide ratet. Mattis Mikelsen tok hjem seieren med  5.5 poeng. Hakk i hel kom Per Ødegaard med 5 poeng foran et helt kobbel på 4.5 poeng.

En hyggelig betenkningstid for oss som har blitt litt tregere med årene og som holder seg rett  innenfor hva som er lynsjakk. Så dette håper jeg vi kan gjenta. 

Du finner fullstendige resultatliste her:  http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=AskeraugustFidelangsomyn2018-AskerSchakklubb

Thor Johansen

Det er med stor sorg vi har mottatt melding om at klubbens æresmedlem og mangeårige formann, Thor Johansen, døde natt til torsdag, 90 år gammel. Bisettelsen blir fra Asker kapell fredag 24. august kl 14:00.