Sjakk

Asker Høst 2018 rundeoppsett 3. runde 17.9.2018

Syv partier spilles i kveld – to forfall, ett i hver klasse.
Klasse Mester
Audun Heggelund – Vebjørn Maanum Leonhardsen
Knut Syse – Daniel Barker
Rolf Røstad – Eivind Lilleseth
Mikhail har trukket seg, og Jøran kommer ikke.
Klasse A
Roar Nydal – Trond Olsen Lid
Erik Løvberget – Geir Tveit
Finn Syvertsen – Thomas Erma Møller
Odd Ingolf Larsen – Øistein Yggeseth
Aleksander Stolp mot Audun Erlandsson er utsatt
Minner om Konradturneringen som går parallelt for de som mangler motstander eller ikke deltar i Asker Høst 2018. Det er bare å møte opp, så blir det nok spilling uansett.
Mvh
Ståle Nilssen

NM i hurtigsjakk for seniorer 10. og 11. november

Lillehammer Schakselskap inviterer til NM  i hurtigsjakk for seniorer. 10. og 11. november. Fra invitasjonen: 
Det spilles i to klasser og går over 9 runder. Lillehammer Schakselskap har gleden av å invitere deg til årets kanskje viktigste NM for deg over 50 år. Vi spiller 9 runder med hurtigsjakk. Dette er også en .del av vår markering av klubbens 100 års jubileum, og vi vil i den anledning tilby alle deltakere å være med på en felles middag på lørdag kveld. Meny og pris på dette kommer vi tilbake til.
Har du særlige behov som transport fra hotellet til spillelokalet, så send oss en epost om hva behovet er og hvor mange dere aktuelt er. Det er ca. 500 meter å gå. Bestill hotell tidlig.

Påmelding på turneringsservice finner du her.http://tournamentservice.com/invitation.aspx?TID=NMihurtigsjakkforseniorer2018-LillehammerSchakselskap

Mer informasjon finner du på Lillehamm Schaklubb sin hjemmeside.

Resultater fra Konrad

Her er de første resultatene fra Konrad turneringen.  Rolf og Vebjørn vant sin parti mot Noah og Trond. Ellers så ligger resultatene både fra Høstturneringen og Konrad turneringen  i menyen.

Bilde fra klubben

Det ble spilt to utsatte partier i Klasse A og to Mesterklassen. Resultatene fra høstturneringen finner du som vanlig i menyen øverst her på hjemmesiden.

Mandag 10/9-18 – utsatte partier og Konrad

Asker Høst 2018 – utsatte partier

Klasse Mester
R1 Knut Syse – Ståle Nilssen
R2 Daniel Barker – Audun Heggelund

Klasse A
R1 Erik Løvberget – Øistein Yggeseth
R2 Geir Tveit – Roar Nydal

Asker Konrad Høst 2018

I dag starter vi opp en konrad sideturnering for de som ikke kan spille den vanlige høstturneringen, eller bare vil spille så mye sjakk som mulig. Antall runder, deltagere og motstander er oppmøteavhengig. Vi tar påmeldinger på stedet og utover høsten. Spillestart er klokken 19:00. Betenkningstid er normalen for langsjakk, 90 minutter på hele partiet pluss 30 sekunder per trekk.

Vel møtt!

Thor Johansen bisatt

Thor Johansen ble bisatt 24. august i Asker kapell.
Det var mange som fulgte Thor til den siste hvile, deriblandt ca. 10 medlemmer og tidligere medlemmer av Asker Schakklubb.
Jøran holdt en minnetale på vegne av klubben.
Familien hadde satt at en gave til Asker Schakklubb var like kjært som blomster.
Det ble gitt kr. 4.700 som vi takker varmt for.

Nye kategorier på askersjakk.no

For å gjøre det litt enklere å finne frem  her på www.askersjakk.no har jeg forsøkt å dele opp nettlinkene i ulike grupper. Jeg valgte gruppene Klubbsider, Turneringsresultater og Nettlinker. Selv synes jeg det ble lettere å finne frem etter dette, men er åpen for innspill og tilbakemeldinger.